Καθαρισμοί Παπλωμάτων, Καλλυμάτων & Κουρτινών

Κουρτίνες 

Ο Καθαρισμός Κουρτινών είναι αναγκαίος, γιατί είναι επιρρεπής σε συλλογή σκόνης και οσμών, για αυτό είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε όσο πιο συχνά μπορείτε. Στην  nosmet  έχουμε εμπειρία στον καθαρισμό και την συντήρηση τους. Καθαρίζουμε αυτά τα ιδιαίτερα υφάσματα κουρτινών ταφτάς, μεταξωτές, ρόμαν και κουρτίνες σκιάσεως χρησιμοποιώντας τεχνικές  καθαρισμού που μόνο στην nosmet έχουμε εξελίξει.

 Κουβέρτες και παπλώματα 

Με την πάροδο των χρονών τα έξοδα μιας επιχείρησης έχουν εκτοξευτεί. Έτσι κάθε επιχείρηση προσπαθώντας να μειώσει το κόστος μιας υπηρεσίας επιλέγει τρόπους ώστε το πάπλωμα /κουβέρτα σας να πλένεται με χαμηλότερο κόστος, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δύνονται σε εξωτερικούς συνεργάτες για να γίνονται μαζικές πλύσεις παπλωμάτων / κουβερτών  σε πολύ μεγάλα πλυντήρια.

Στα καθαριστήρια  ‘’nosmet’’  έχουμε πάντα την ευθύνη και την υποχρέωση να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας απέναντί  σας . Το  πάπλωμα/ κουβέρτα σας  πλένεται αποκλειστικά μόνο του και στεγνώνετε μόνο του .  Αυτή  η διαδικασία, σας  διασφαλίζει στο 100%  ότι δεν ήρθε  σε επαφή κατά την διάρκεια του πλυσίματος ή του στεγνώματος με  πάπλωμα /κουβέρτα άλλου πελάτη μας. 

Σαλόνια   

Έχοντας πρωτοπορήσει στο καθάρισμα ρούχων, τα καθαριστήρια «nosmet» προχωρούν ένα βήμα περαιτέρω μπαίνοντας δυναμικά και στο χώρο των βιολογικών καθαρισμών του σαλονιού σας για εμάς είναι προσωπική υπόθεση καθώς και το κόστος ενός σαλονιού είναι μεγάλο και για αυτό η αντικατάσταση του δεν είναι εύκολη στις μέρες μας στην nosmet έχουμε δημιουργήσει εξειδικευμένο καθαρισμό με προϊόντα νανοτεχνολογίας ώστε να αφεθούν οι ρύποι με ασφάλεια και να λάμψει ξανά το ύφασμα του σαλονιού σας

Εγγύηση

Πάπλωμα, Κουβέρτα. Πλένονται Μόνα τους!

Τηρούμε πάντα τις δεσμεύσεις μας απέναντι σας. Κάθε πάπλωμα ή κουβέρτα πλένεται πάντα μόνο του. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει στο 100% τον πελάτη ότι δεν έρχεται σε επαφή κατά την διάρκεια του πλυσίματος ή του στεγνώματος με άλλο πάπλωμα/κουβέρτα.

Υπεύθυνα

Value for Money

Ικανοποίηση πελατών
95%
Άριστα Αποτελέσματα
98%
Ταχύτητα
100%

Με πορεία ανάπτυξης 40 ετών μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο. Ειδικές τιμές για Στρατιωτικούς και για καθαρισμό των Υπηρεσιακών Στολών όλων των Σωμάτων Ασφαλείας

Μπροστά από τις εξελίξεις στον κλάδο των Στεγνοκαθαριστηρίων, συνεχώς ενημερωμένοι φέρνουμε για εσάς τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες και χρησιμοποιούμε ξελεκιαστικά που σέβονται το ύφασμα, είναι φιλικά για το σώμα και το περιβάλλον.

Ολοκληρωμένες Λύσεις Καθαρισμού για Ιερούς Ναούς και Ιερείς. Υπεύθυνος Καθαρισμός για Αμφια, Ράσα και κάλυμμα Αγίας Τράπεζας

Mόνο στη Nosmet

Aπολαμβάνετε την καλύτερη εξυπηρέτηση, με σεβασμό στο πρόσωπο σας με υπεύθυνο καθαρισμό του ρούχου.

Nosmet.gr | Στεγνοκαθαριστήρια |Ταχύτητα, Ποιότητα & Ευθύνη

Nosmet.gr

Contact nosmet

Χαϊδάρι | Περιστέρι