Καθαρισμός Βάψιμο Δερμάτινων – Barbour

Τα δερμάτινα ρούχα είναι μια επένδυση που πρέπει να φροντίζεται σωστά για να διαρκέσουν για πολλά χρόνια.

Tα μπουφάν Barbour είναι φτιαγμένα από ιδιαίτερο αδιάβροχο υλικό το οποίο απαιτεί φροντίδα και προσοχή προκειμένου να διατηρήσει τις ιδιότητές του. Στην Nosmet χρησιμοποιούμε την γνήσια  ειδική υπηρεσία κερώματος Barbour, καθαρίζουμε και αδιαβροχοποιούμε τα μπουφάν σας, χαρίζοντας τους την ποιότητα κα τη διάρκεια που τους αξίζει.

Καθάρισμα δερμάτινων ρούχων

Το καθάρισμα των δερμάτινων ρούχων πρέπει να το αναθέτετε σε επαγγελματίες, καθώς οι λάθος τεχνικές καθαρισμού μπορεί να βλάψουν το δέρμα. Στο Nosmet χρησιμοποιούμε ειδικά υλικά και μηχανήματα για τον καθαρισμό των δερμάτινων ρούχων σας, χωρίς να καταστρέφονται. 

Βάψιμο δερμάτινων ρούχων

Αν το δέρμα των ρούχων σας έχει ξεθωριάσει ή έχει λεκέδες που δεν μπορούν να καθαριστούν, το στεγνοκαθαριστήριο μας μπορεί να τα βάψει για εσάς. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα χρώματα και τεχνικές για να σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με πορεία ανάπτυξης 40 ετών μπορούμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο. Ειδικές τιμές για Στρατιωτικούς και για καθαρισμό των Υπηρεσιακών Στολών όλων των Σωμάτων Ασφαλείας

Μπροστά από τις εξελίξεις στον κλάδο των Στεγνοκαθαριστηρίων, συνεχώς ενημερωμένοι φέρνουμε για εσάς τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες και χρησιμοποιούμε ξελεκιαστικά που σέβονται το ύφασμα, είναι φιλικά για το σώμα και το περιβάλλον.

Ολοκληρωμένες Λύσεις Καθαρισμού για Ιερούς Ναούς και Ιερείς. Υπεύθυνος Καθαρισμός για Αμφια, Ράσα και κάλυμμα Αγίας Τράπεζας

Mόνο στη Nosmet

Aπολαμβάνετε την καλύτερη εξυπηρέτηση, με σεβασμό στο πρόσωπο σας με υπεύθυνο καθαρισμό του ρούχου.

Nosmet.gr | Στεγνοκαθαριστήρια |Ταχύτητα, Ποιότητα & Ευθύνη

Nosmet.gr

Contact nosmet

Χαϊδάρι | Περιστέρι